Lovačka kuća Sokolovac

Lovačka kuća Sokolovac

Odmor za oči, uši i dušu, a gozba za nepce

Odmor za oči, uši i dušu,

a gozba za nepce

SMJEŠTAJ U SOKOLOVCU

Znate li da nudimo i smještaj u Sokolovcu, odmah do našeg restorana?

Osim uživanja u bogatoj gastronomskoj ponudi, možete se ugodno smjestiti u našim sobama za vikend odmor.

U sklopu restorana nalaze se dvokrevetne sobe u rustikalnom stilu, bez suvišnih detalja. Minimalizam na način na koji su nekoć živjeli ovdašnji ljudi. Boravkom u jednoj od naših soba, evocirajte drage uspomene na svoje pretke koji su živjeli u sličnom interijeru.

Sobe imaju:

  • kupaonicakupaonicu
  • telefontelefon
  • tvTV prijamnik.

Prenoćite u Sokolovcu

Želite li se pošteno odmoriti od buke grada, uživajte punim plućima u mirnom i zelenom kraju kao i u odličnom zalogaju. U Lovačkoj kući Sokolovac čeka vas odmor za oči, uši i dušu, a prava gozba za nepce.

Ako se spremate feštati u našem restoranu uz dobru kapljicu do kasnih noćnih sati, ne riskirajte za volanom.

Unaprijed rezervirajte noćenje u sobi. Udoban krevet čeka vas tek nekoliko metara od restorana, a naše ljubazno osoblje svakog trenutka stoji vam na raspolaganju.

Idealan odmor u miru i tišini – riješite se stresa!

Niste ljubitelj mora ni ljeti prenapučenih otočkih i priobalnih mjesta? Više volite odlaziti u prirodu, šetati, planinariti ili voziti se biciklom?

Podravski kraj nudi vam baš takav vid relaksirajućeg odmora. Na terasi naše Lovačke kuće možete uživati u glazbi, čitanju omiljene knjige, pisanju, slikanju, igranju društvenih igara…

Možete se uputiti na planinarenje na Bilogoru ili u šetnju sokolovačkim krajem istražujući njegove ljepote, skoknuti do obližnjih Hlebina i uživati u remek djelima naših proslavljenih naivaca u:

U Hlebinama se nalazi i Spomen kuća Krste Hegedušića.

Znate li da i u samom Sokolovcu ima galerija likovnih djela u kojoj izlažu umjetnici iz Sokolovačkog likovnog kruga? Prošećite se nakon ručka u restoranu do centra Sokolovca i uživajte u djelima naših umjetnika.

Smještaj u Sokolovcu za aktivnu i pasivnu dokolicu

Kakav god vid opuštanja i zabave preferirali, aktivnu ili pasivnu dokolicu, u Sokolovcu ćete se u potpunosti opustiti.

Zamislite jutro uz neodoljiv miris kave na osunčanoj terasi restorana s jedinstvenim pogledom na prirodno prostranstvo od kojeg zastaje dah te buđenje uz najljepšu prirodnu melodiju – cvrkut ptica.

Priroda je prava umjetnica. U proljeće i ljeto dočekuje vas u zelenom ruhu, a ujesen nesebično pokazuje svu svoju raskoš u najljepšoj paleti boja. Uživajte zimi u bjelini i zimskim radostima.

Rezervirajte svoj idealan vikend odmor ili kraći godišnji odmor u Lovačkoj kući Sokolovac!